×
Home Livescore

Feyenoord-aanvaller verrast met opvallende Instagram-post voor cruciale wedstrijd

Feyenoord-aanvaller verrast met opvallende Instagram-post voor cruciale wedstrijd
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 30 oktober 2023 07:16 uur

Feyenoord-aanvaller Igor Paixão zorgde voor opschudding op social media, slechts een dag voor de belangrijke uitwedstrijd tegen FC Twente. In een onverwachte en vrolijke bui besloot Paixão om een video te delen waarin zijn geslachtsdeel te zien was. Hoewel hij het filmpje snel verwijderde, was het kwaad al geschied en verspreidde het zich als een lopend vuurtje.

Na de teleurstellende nederlaag tegen FC Twente (2-1) werd Feyenoord-trainer Arne Slot gevraagd naar de veelbesproken video van Paixão. Ondanks het feit dat de Braziliaanse aanvaller als basisspeler ondermaats presteerde en na één helft werd gewisseld, beweerde Slot dat de commotie rondom de video geen invloed had op zijn zwakke optreden.

"Het heeft geen schade toegebracht aan Feyenoord of wie dan ook. Ik denk dat het vooral voor Paixão zelf heel vervelend is dat het filmpje naar buiten is gekomen", verklaarde Slot. "Als zijn slechte spel te wijten zou zijn aan de video, dan zouden misschien wel tien andere spelers ook een vergelijkbaar filmpje hebben gehad..." Slot benadrukte dat Paixão 'zeker geen boete' zal krijgen en dat er ruimte is voor gesprekken als de aanvaller er veel last van heeft.

Het incident heeft ongetwijfeld voor de nodige opschudding gezorgd binnen de club, maar Slot lijkt de situatie met begrip en mildheid te benaderen. Of dit incident invloed zal hebben op de toekomst van Paixão bij Feyenoord, zal de tijd moeten uitwijzen.