×
Home Livescore

Perez vraagt zich af: Hoe gaat Bosz om met Lang's terugkeer na Lozano's hattrick tegen Ajax?

Perez vraagt zich af: Hoe gaat Bosz om met Lang's terugkeer na Lozano's hattrick tegen Ajax?
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 30 oktober 2023 14:08 uur

In de voetbalwereld gonst het van de geruchten over hoe Peter Bosz de terugkeer van Noa Lang gaat aanpakken. De jonge aanvaller is momenteel herstellende van een vervelende hamstringblessure, terwijl hij vanaf de zijlijn moest toekijken hoe Hirving Lozano een indrukwekkende hattrick maakte tegen Ajax.

Kenneth Perez, altijd nieuwsgierig van aard, uit zijn bedenkingen over de situatie rondom Lang. Tijdens een interview met Dit Was Het Weekend vraagt hij zich hardop af: "Wat gaat er nu gebeuren met Noa Lang?" De 24-jarige aanvaller heeft de wedstrijden tegen Fortuna Sittard, RC Lens en Ajax moeten missen en zal naar verwachting nog één à twee weken aan de zijlijn moeten blijven. "Het duurt nog wel even voordat hij terug is, maar Johan Bakayoko heeft zich echt ontwikkeld tot een uitstekende rechtsbuiten. En na de hattrick van Lozano tegen Ajax kun je eigenlijk niet meer om hem heen."

Mario Been, altijd scherp van geest, wijst Perez erop dat PSV een druk speelschema heeft. "Dat begrijp ik", reageert Perez, "maar Lang heeft altijd gezegd dat hij de concurrentiestrijd wil aangaan. Nou, dat moeten we nog maar zien als hij op de bank belandt tijdens belangrijke wedstrijden. Lang is natuurlijk sterk aan het seizoen begonnen, maar nu overkomt hem dit. Wie gaat hij dan voorbijstreven?"