×
Home Livescore

Ten Hag onterecht bekritiseerd voor problemen bij Manchester United

Ten Hag onterecht bekritiseerd voor problemen bij Manchester United
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 30 oktober 2023 15:16 uur

Manchester United staat voor grote uitdagingen en de kritiek op manager Erik ten Hag neemt toe. Clublegende Gary Neville is echter van mening dat de problemen niet volledig aan Ten Hag kunnen worden toegeschreven. Na de 0-3 nederlaag tegen Manchester City, waarbij de score nog hoger had kunnen uitvallen, is Neville van mening dat de problemen bij United al maanden aanhouden. "Het was zelfs wanstaltig tegen City", aldus Neville bij Sky Sports. Hij ziet op dit moment geen verbetering, maar is van mening dat het vervangen van de manager niet de oplossing is. Volgens Neville botsen alle managers bij United op een bepaald plafond en lijkt Ten Hag nu het slachtoffer te worden.

Jamie Carragher, icoon van Liverpool, is het echter niet volledig eens met Neville. Hij vindt dat Ten Hag wel deels verantwoordelijk is voor de problemen. "Het probleem dat ik met Ten Hag heb, is dat ik geen speelstijl zie", aldus Carragher. Hij verwijst naar Ten Hags achtergrond bij Ajax, waar een herkenbare speelstijl wordt geassocieerd. Carragher vindt het schokkend hoe slecht United speelt en begrijpt niet hoe ze willen spelen. Neville verdedigt Ten Hag echter en wijst op de overnameperikelen die de club momenteel doormaakt. "Kun je je voorstellen wat er rond Ten Hag gebeurt? Dat is giftig, ze vrezen allemaal voor hun baan. Dat vreet aan iedereen", aldus Neville.

Neville benadrukt dat United al jarenlang slecht presteert, ondanks de komst van spelers en managers met grote reputaties. Hij erkent dat het spel niet goed is, maar wijst erop dat dit al geruime tijd het geval is. De druk op Ten Hag neemt toe, maar de vraag blijft of het vervangen van de manager daadwerkelijk de oplossing zal zijn voor de problemen bij Manchester United.