×
Home Livescore

Bas Dost bedankt voor steun na ziekenhuisopname tijdens wedstrijd

Bas Dost bedankt voor steun na ziekenhuisopname tijdens wedstrijd
Ferdinand Stรถhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 30 oktober 2023 16:32 uur

In een schokkende gebeurtenis tijdens de wedstrijd tussen AZ en NEC, is Bas Dost plotseling in elkaar gezakt. Na enkele minuten van behandeling op het veld, werd hij per brancard afgevoerd en naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig kwam er al snel een update vanuit het ziekenhuis waarin Dost liet weten dat het goed met hem ging. Nu heeft hij uitgebreider gereageerd op wat er zondag is gebeurd.

Dost is enorm dankbaar voor de snelle en juiste acties van de medische staf en het ziekenhuispersoneel. Hij bedankt ook zijn teamgenoten en de spelers van AZ die direct steun hebben geboden. De steunbetuigingen hebben hem diep geraakt en hij waardeert alle steun die hij en zijn familie hebben ontvangen. Het applaus dat hij hoorde toen hij het veld verliet, deed hem erg goed.

De spits heeft inmiddels contact gehad met zijn teamgenoten en heeft hen gerust kunnen stellen dat het naar omstandigheden goed met hem gaat en dat hij in goede handen is. De komende dagen zullen de onderzoeken moeten uitwijzen wat de oorzaak is geweest van zijn ineenstorting. Voor nu is het belangrijk dat hij rustig kan herstellen en dit samen met zijn familie kan verwerken.

Tot slot roept Dost alle NEC-supporters op om achter het team te blijven staan en hen te steunen in de komende wedstrijden. Hij hoopt dat de teamprestatie van gisteren kan worden voortgezet. Dost belooft snel weer van zich te laten horen en bedankt iedereen nogmaals voor de steun.