×
Home Livescore

Bayern München geeft Tuchel groen licht voor winterse versterkingen

Bayern München geeft Tuchel groen licht voor winterse versterkingen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 31 oktober 2023 13:32 uur

Bayern München heeft groen licht gegeven aan Thomas Tuchel om zijn team te versterken tijdens de winterse transferperiode. De Duitse coach heeft aangegeven dat zijn huidige selectie niet genoeg diepte heeft om op alle fronten succesvol te zijn.

Erevoorzitter Uli Hoeness heeft zich uitgesproken over mogelijke versterkingen tijdens de winter. "Als we in drie competities blijven strijden (Bundesliga, DFB Pokal en Champions League, red.), moeten we kijken wat er nodig is om te blijven winnen. Onze coach krijgt alles wat hij nodig heeft."

Tuchel lijkt vooral geïnteresseerd te zijn in een nieuwe controleur en heeft zijn oog nog steeds op João Palhinha, middenvelder van Fulham, volgens Fabrizio Romano. De transfer liep afgelopen zomer op het laatste moment stuk, maar Fulham kan deze winter een nieuw bod verwachten.

Hoeness is zeer tevreden over Tuchel. "Dat hij met een smalle selectie zo goed presteert, laat de kwaliteit van de coach zien." Bayern München staat momenteel op de tweede plaats in de Bundesliga, twee punten achter Bayer Leverkusen. In de Champions League heeft Der Rekordmeister negen punten behaald uit drie wedstrijden en staat daarmee bovenaan in de groep.

Woensdagavond speelt Bayern München tegen 1. FC Saarbrücken in de DFB Pokal. Zaterdag staat de kraker tegen Borussia Dortmund op het programma.