×
Home Livescore

Ajax eist megabedrag voor sterspeler Bergwijn naar Al Ettifaq

Ajax eist megabedrag voor sterspeler Bergwijn naar Al Ettifaq
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 31 oktober 2023 23:33 uur

Ajax hoopt een flinke som geld binnen te slepen voor de gewilde voetballer Steven Bergwijn. De Amsterdamse club lijkt open te staan voor een mogelijke overgang van de 26-jarige aanvoerder naar Al Ettifaq, maar ze hebben wel een stevig prijskaartje aan hem gehangen. Ajax verlangt namelijk maar liefst veertig miljoen euro voor de talentvolle speler.

De onderhandelingen tussen Ajax en Al Ettifaq zijn in volle gang, waarbij beide partijen proberen tot een overeenkomst te komen. Ajax is echter vastberaden om de hoofdprijs te ontvangen voor Bergwijn, gezien zijn waarde en potentieel. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid heeft hij zichzelf bewezen als een waardevolle aanwinst voor elk team.

Al Ettifaq, aan de andere kant, is geïnteresseerd in het aantrekken van Bergwijn om hun aanvalslinie te versterken. Ze zijn bereid om een aanzienlijk bedrag te betalen om de Nederlander naar Saudi-Arabië te halen. Echter, de vraagprijs van veertig miljoen euro lijkt vooralsnog een obstakel te vormen in de onderhandelingen.

Het is duidelijk dat Ajax niet van plan is om Bergwijn voor een schijntje te laten gaan. Ze zijn zich bewust van zijn waarde op de transfermarkt en willen daar dan ook naar handelen. Met het verlangen naar veertig miljoen euro laten ze zien dat ze serieus genomen willen worden in de onderhandelingen.

Het is afwachten hoe de gesprekken tussen Ajax en Al Ettifaq zullen verlopen en of er uiteindelijk een akkoord bereikt kan worden. Voor nu blijft Bergwijn een gewilde speler, waarbij Ajax vasthoudt aan hun hoge vraagprijs. De tijd zal leren of Al Ettifaq bereid is om aan deze eisen te voldoen en Bergwijn naar Saudi-Arabië te halen.