×
Home Livescore

Berhalter lyrisch over Amerikaans PSV-trio: Dest, Pepi en Tillman!

Berhalter lyrisch over Amerikaans PSV-trio: Dest, Pepi en Tillman!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 1 november 2023 10:09 uur

Gregg Berhalter, de bondscoach van de Verenigde Staten, heeft in een exclusief interview met De Telegraaf zijn bewondering uitgesproken voor een drietal veelbelovende spelers bij PSV. Hoewel hij geen namen noemde, liet Berhalter doorschemeren dat hij onder de indruk is van de potentie die deze spelers bezitten.

De Amerikaanse bondscoach sprak vol lof over de technische vaardigheden en het talent van deze spelers. Hij benadrukte dat Sergiño Dest, Ricardo Pepi en Malik Tillman allemaal over een enorme potentie beschikken en dat ze een grote toekomst tegemoet gaan.

Berhalter gaf aan dat hij het als een voorrecht beschouwt om deze spelers te kunnen volgen en dat hij verheugd is over hun ontwikkeling bij PSV. Hij gelooft dat ze de potentie hebben om uit te groeien tot belangrijke spelers voor zowel hun club als het nationale team.

Hoewel Berhalter geen concrete details gaf over zijn gesprekken met de spelers, liet hij doorschemeren dat hij nauw contact onderhoudt met hen en hun ontwikkeling op de voet volgt. Hij is ervan overtuigd dat ze in staat zijn om op het hoogste niveau te presteren en dat ze een waardevolle toevoeging zullen zijn voor het Amerikaanse voetbal.

Met deze lovende woorden van de bondscoach kunnen Sergiño Dest, Ricardo Pepi en Malik Tillman vol vertrouwen verder werken aan hun carrière bij PSV. Ze zullen ongetwijfeld gemotiveerd zijn om hun potentie waar te maken en te laten zien wat ze in hun mars hebben.