×
Home Livescore

Kelvin de Lang: Ajax's Technisch Meesterbrein met Grote Opdrachten!

Kelvin de Lang: Ajax's Technisch Meesterbrein met Grote Opdrachten!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 1 november 2023 13:32 uur

In de wandelgangen van de Johan Cruijff ArenA gonst het van de geruchten. Het lijkt erop dat er een nieuwe wind waait bij Ajax, met Kelvin de Lang als de onbetwiste architect van deze verandering. De voormalige hoofdscout van Manchester City heeft zijn intrede gedaan als het nieuwe technisch brein van de club, zo werd dinsdag bekendgemaakt.

Volgens betrouwbare bronnen van het Algemeen Dagblad staat De Lang voor een aantal immense uitdagingen. Allereerst moet hij ervoor zorgen dat zowel Jorrel Hato als het veelbelovende talent Gabriel Misehouy langer aan de club verbonden blijven. Beide spelers hebben de potentie om uit te groeien tot ware sterren, en het is aan De Lang om ervoor te zorgen dat ze niet verleid worden door buitenlandse clubs.

Daarnaast rust er een grote verantwoordelijkheid op de schouders van De Lang om het eerste elftal te versterken. Met het oog op de toekomstige competities en Europese avonturen is het van cruciaal belang dat Ajax een team heeft dat kan concurreren op het hoogste niveau. De Lang zal zijn expertise en netwerk moeten gebruiken om de juiste spelers aan te trekken en zo de selectie te versterken.

Het is duidelijk dat De Lang geen tijd heeft om rustig te wennen aan zijn nieuwe rol. Hij wordt direct in het diepe gegooid en moet meteen aan de slag met deze belangrijke opdrachten. De verwachtingen zijn hooggespannen, maar als er één persoon is die deze uitdaging aankan, dan is het wel Kelvin de Lang. De toekomst van Ajax ligt in zijn handen en het is aan hem om de club naar nieuwe successen te leiden.