×
Home Livescore

AZ - NEC duel hervat op 6 december, zonder strafschop

AZ - NEC duel hervat op 6 december, zonder strafschop
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 2 november 2023 11:40 uur

Er is eindelijk helderheid omtrent het vervolg van de epische strijd tussen AZ en NEC. Het duel, dat afgelopen weekend abrupt tot stilstand kwam toen Bas Dost als een kaartenhuis in elkaar zakte, zal op woensdag 6 december zijn langverwachte ontknoping kennen. Maar dat is niet het enige spektakel dat die avond plaatsvindt, want ook het titanengevecht tussen RKC Waalwijk en Ajax zal dan zijn climax bereiken.

Er hing even een zweem van mysterie rondom een mogelijke strafschop voor AZ, maar de Alkmaarders zullen helaas niet worden beloond met deze felbegeerde kans. Het lot heeft anders beslist en de scheidsrechter heeft zijn oordeel geveld. Desalniettemin zal de spanning ongetwijfeld tot ongekende hoogten stijgen wanneer de spelers het veld betreden voor de hervatting van deze adembenemende confrontatie.

De voetbalwereld houdt zijn adem in terwijl de datum van 6 december met grote letters in de agenda's wordt genoteerd. Het is een dag waarop de grenzen van het mogelijke zullen worden opgezocht en waarop de ware helden van het veld zullen opstaan. Wie zal er triomferen en wie zal er met gebogen hoofd het strijdtoneel verlaten? De antwoorden liggen verscholen in de toekomst, maar één ding is zeker: deze avond zal de geschiedenisboeken ingaan als een waar spektakelstuk dat zijn weerga niet kent.