×
Home Livescore

Lodeweges vol vertrouwen in Van 't Schip bij Ajax

Lodeweges vol vertrouwen in Van 't Schip bij Ajax
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 2 november 2023 12:16 uur

In een verrassende wending heeft Dwight Lodeweges zijn volledige geloof uitgesproken in de capaciteiten van John van 't Schip als tijdelijke coach van Ajax. De voormalige assistent-coach van het Nederlands elftal, die eerder nauw samenwerkte met Van 't Schip bij PEC Zwolle tussen 2017 en 2018, heeft zijn steun betuigd aan de benoeming van de ervaren trainer.

Lodeweges, bekend om zijn scherpe inzicht en tactische kennis, is ervan overtuigd dat Van 't Schip de juiste persoon is om de leiding te nemen bij de Amsterdamse club. Hoewel sommigen misschien verrast zijn door deze uitspraak, heeft Lodeweges een diepgaand begrip van de werkwijze en filosofie van Van 't Schip ontwikkeld tijdens hun samenwerking bij PEC Zwolle.

Met zijn kenmerkende stijl van coachen en zijn vermogen om spelers te inspireren, heeft Van 't Schip bewezen dat hij in staat is om teams naar succes te leiden. Lodeweges herinnert zich nog levendig de vele overwinningen die ze samen behaalden tijdens hun tijd bij PEC Zwolle, en hij is ervan overtuigd dat Van 't Schip deze successen kan repliceren bij Ajax.

Hoewel het interim-trainerschap van Van 't Schip slechts tijdelijk is, gelooft Lodeweges dat de ervaren coach een positieve impact zal hebben op het team. Hij benadrukt dat Van 't Schip niet alleen een uitstekende trainer is, maar ook een geweldige motivator die spelers kan inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Met Lodeweges' volledige steun en vertrouwen achter hem, zal Van 't Schip ongetwijfeld de uitdaging aangaan om Ajax naar nieuwe hoogten te leiden. De komende periode zal cruciaal zijn voor de club, en het is aan Van 't Schip om zijn stempel te drukken en het team naar succes te leiden.