×
Home Livescore

Quinten Timber onverstoord door recordtransfer naar Feyenoord

Quinten Timber onverstoord door recordtransfer naar Feyenoord
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 2 november 2023 15:16 uur

Jonge voetbaltalent Quinten Timber heeft zich naar verluidt niet laten beïnvloeden door de immense transfersom van maar liefst acht miljoen euro die Feyenoord op tafel legde om hem in 2022 over te nemen van FC Utrecht. In een exclusief interview met het gerenommeerde magazine "Hand in Hand" onthult de middenvelder dat hij geen extra druk heeft ervaren door deze astronomische bedragen.

Timber, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en ongeëvenaarde balcontrole, blijkt een ware meester in het negeren van externe factoren. Terwijl de voetbalwereld in rep en roer was over de recordtransfer, bleef de jonge speler kalm en gefocust op zijn spel. "Ik ben me er zeker van bewust dat er hoge verwachtingen zijn, maar ik probeer me daar niet door te laten afleiden", verklaart Timber met een zelfverzekerde glimlach.

Het is duidelijk dat de middenvelder zijn prioriteiten op de juiste plek heeft. In plaats van zich te laten verlammen door de immense druk die gepaard gaat met een transfersom van deze omvang, heeft Timber ervoor gekozen om zijn energie te richten op zijn prestaties op het veld. "Ik ben hier om te spelen en te laten zien wat ik kan. Het bedrag dat voor mij is betaald, verandert niets aan mijn benadering van het spel", benadrukt hij.

Met zijn nuchtere houding en ongekende talent heeft Timber al snel de harten van de Feyenoord-fans veroverd. Zijn elegante speelstijl en vermogen om het spel te lezen maken hem een waardevolle aanwinst voor het team. Hoewel de druk van buitenaf onvermijdelijk is, lijkt Timber vastberaden om zijn eigen weg te bewandelen en zijn potentieel volledig te benutten.

Terwijl de voetbalwereld vol spanning afwacht hoe Timber zich zal ontwikkelen bij Feyenoord, blijft de jonge middenvelder vastberaden om zijn eigen pad te volgen. Met zijn ongeëvenaarde talent en onbevreesde mentaliteit lijkt hij klaar om de verwachtingen te overtreffen en zijn stempel te drukken op het Nederlandse voetbal.