×
Home Livescore

Sakho verlaat Montpellier na tumult met trainer Der Zakarian

Sakho verlaat Montpellier na tumult met trainer Der Zakarian
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 3 november 2023 10:08 uur

Voetbalwereld opgeschud door onverwachte wending: Mamadou Sakho zet punt achter avontuur bij Montpellier na tumultueus voorval met coach Michel Der Zakarian. De voormalige Liverpool-verdediger werd onlangs door zijn club geschorst, maar nu blijkt dat er meer aan de hand was dan aanvankelijk gedacht. Geruchten doen de ronde in de Franse media dat de Fransman zijn manager niet alleen verbaal, maar ook fysiek te lijf is gegaan.

In een schokkende wending heeft Sakho besloten om Montpellier te verlaten, waarmee hij een einde maakt aan zijn tijd bij de club. Het incident tussen de verdediger en Der Zakarian heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet en zorgt voor de nodige opschudding. De details van het voorval zijn nog vaag, maar volgens insiders zou Sakho zijn manager niet alleen met woorden, maar ook met zijn vuisten hebben aangevallen.

Deze onverwachte gebeurtenis werpt een schaduw over de carrière van Sakho, die ooit als een veelbelovend talent werd gezien. Zijn tijd bij Liverpool was niet geheel zonder controverse, maar dit incident bij Montpellier lijkt een nieuw dieptepunt te zijn. Het is nog onduidelijk wat de toekomst brengt voor de verdediger, maar het is duidelijk dat hij een flinke deuk in zijn reputatie heeft opgelopen.

Montpellier zal nu op zoek moeten naar een vervanger voor Sakho, terwijl de verdediger zelf op zoek zal moeten naar een nieuwe club. Het is te hopen dat hij zijn gedrag in de toekomst beter onder controle heeft, zodat hij zijn talent weer kan laten spreken op het voetbalveld. Voor nu rest er echter niets anders dan afwachten hoe dit tumultueuze hoofdstuk in de carrière van Mamadou Sakho zal eindigen.