×
Home Livescore

Feyenoord en De Wolf verlengen samenwerking tot 2027!

Feyenoord en De Wolf verlengen samenwerking tot 2027!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 3 november 2023 10:33 uur

Feyenoord en John de Wolf verlengen hun samenwerking op verrassende wijze. De voormalige assistent-trainer van Arne Slot heeft namelijk zijn krabbel gezet onder een gloednieuw contract dat maar liefst tot de zomer van 2027 loopt. Deze onverwachte zet zorgt voor een golf van opwinding in De Kuip, waar het clubicoon zijn blijdschap niet onder stoelen of banken steekt.

Met deze contractverlenging zet Feyenoord een gedurfde stap richting de toekomst. De Wolf, die bekend staat om zijn ongeëvenaarde passie en toewijding, heeft bewezen een onschatbare aanwinst te zijn voor het team. Zijn tactische inzicht en motiverende kracht hebben een positieve invloed gehad op het spel van de spelers.

De reacties op deze contractverlenging zijn dan ook overweldigend. Supporters van Feyenoord uiten hun enthousiasme op sociale media en speculeren over de impact die De Wolf de komende jaren zal hebben op het team. Sommigen noemen het een meesterzet van de clubleiding, terwijl anderen het zien als een teken van vertrouwen in de toekomst.

Voor De Wolf zelf is deze contractverlenging een droom die uitkomt. Hij heeft altijd een sterke band gehad met Feyenoord en voelt zich vereerd om nog langer deel uit te maken van de club. Zijn liefde voor het spel en zijn onvoorwaardelijke steun aan het team zijn onmisbaar gebleken, en hij is vastbesloten om zijn stempel verder te drukken op het succes van Feyenoord.

Met deze nieuwe verbintenis is de toekomst van Feyenoord in goede handen. De Wolf zal blijven werken aan het versterken van het team en het behalen van successen. De supporters kunnen zich verheugen op nog vele jaren vol passie, strijd en hopelijk ook prijzen. De samenwerking tussen Feyenoord en De Wolf is een unieke combinatie die de club naar grote hoogten kan brengen.