×
Home Livescore

PSG informeerde voorzichtig naar Teze, maar geen interesse meer; Bakayoko nog steeds op radar PSG

PSG informeerde voorzichtig naar Teze, maar geen interesse meer; Bakayoko nog steeds op radar PSG
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 10 augustus 2023 09:36 uur

Opmerkelijk nieuws: PSG heeft naar verluidt eerder deze zomer voorzichtig geïnformeerd naar Jordan Teze. Het gerucht, dat donderdagochtend naar buiten kwam via het Eindhovens Dagblad, suggereert dat Paris Saint-Germain interesse had in de PSV-verdediger. Echter, er is geen enkele concrete interesse of contact geweest tussen PSG en PSV.

Op dit moment lijkt er dus geen sprake te zijn van een mogelijke transfer van Teze naar de Parijzenaren, en PSV heeft geen telefoontje ontvangen met betrekking tot de Nederlandse speler. Teze, geboren in Groningen, heeft nog een contract bij PSV tot de zomer van 2025. Na een seizoen waarin hij regelmatig op de reservebank belandde, lijkt Teze zich dit seizoen weer in de basis te hebben geknokt. Trainer Peter Bosz geeft hem tot nu toe de voorkeur als rechtsback.

Echter, er is wel interesse van PSG in een andere speler van PSV, namelijk Johan Bakayoko. De interesse vanuit de Franse hoofdstad was al bekend sinds afgelopen winter, en PSG heeft zelfs een bod uitgebracht op de Belgische speler. PSV heeft dit bod, dat kon oplopen tot vijftien miljoen euro, echter afgewezen. Desondanks blijft Bakayoko nog steeds op de radar van PSG staan. Ook Napoli zou interesse hebben in de aanvaller. Bakayoko zelf heeft echter aangegeven dat hij dit seizoen graag bij PSV wil blijven.

Het blijft dus afwachten of er daadwerkelijk een transfer zal plaatsvinden tussen PSG en PSV, maar voorlopig lijkt Teze in Eindhoven te blijven en Bakayoko zijn carrière voort te zetten bij de Nederlandse club.