×
Home Livescore

Feyenoord-spits vermomd als dinosaurus verrast trainer voor RKC-duel!

Feyenoord-spits vermomd als dinosaurus verrast trainer voor RKC-duel!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 3 november 2023 17:49 uur

In een opmerkelijke gebeurtenis die de aandacht van menig voorbijganger trok, werden Santiago Gimenez en zijn vriendin Fer Serrano deze week gespot terwijl ze zich hadden vermomd als prehistorische wezens in een betoverend Rotterdams park. De verrassende transformatie van het stel zorgde voor een golf van verwondering en nieuwsgierigheid onder de toeschouwers.

De ludieke actie van de Feyenoord-spits en zijn geliefde bleef niet onopgemerkt bij trainer Arne Slot, die tijdens een persmoment voorafgaand aan het aanstaande duel met RKC Waalwijk zijn gedachten deelde over deze onconventionele vertoning. Met een glimlach op zijn gezicht en een vleugje speelsheid in zijn stem, gaf Slot toe dat hij verrast was door de creativiteit van zijn spits.

"Het is altijd verfrissend om te zien dat onze spelers buiten het veld ook een levendige verbeeldingskracht hebben," verklaarde de Feyenoord-trainer. "Hoewel het misschien niet de meest gebruikelijke manier is om je voor te bereiden op een wedstrijd, kan ik de humor en het plezier dat Santiago en Fer uitstralen zeker waarderen."

Slot benadrukte echter ook het belang van focus en professionaliteit in de aanloop naar het komende duel. "Natuurlijk moeten we ervoor zorgen dat we ons volledig concentreren op de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Maar ik ben ervan overtuigd dat Santiago zijn verantwoordelijkheden als spits serieus neemt en dat deze ludieke actie geen invloed zal hebben op zijn prestaties op het veld."

Terwijl de media zich afvroegen of deze ongebruikelijke vermomming een diepere betekenis had of gewoon een spontane uiting van vreugde was, bleef het stel zelf mysterieus over hun beweegredenen. Santiago en Fer weigerden commentaar te geven op hun keuze om als dinosaurussen door het park te paraderen, waardoor de nieuwsgierigheid alleen maar groter werd.

Hoewel de vermomming van Santiago en Fer misschien niet direct verband houdt met voetbal, heeft het zeker een glimlach op het gezicht van menig voorbijganger getoverd. Het toont aan dat zelfs professionele sporters soms de behoefte hebben om even uit de dagelijkse sleur te breken en hun innerlijke kind naar boven te laten komen.

Met het duel tegen RKC Waalwijk in het vooruitzicht, zal het interessant zijn om te zien of de speelse energie van Santiago en Fer zich zal vertalen naar het veld. Zullen ze de tegenstanders overrompelen met hun onvoorspelbaarheid en creativiteit? Of zal de focus op het spel uiteindelijk de overhand krijgen? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: deze onvergetelijke vermomming zal nog lang in de herinnering blijven hangen.