×
Home Livescore

Ali Boussabon verdedigt El Ghazi na ontslag om pro-Palestijnse boodschap

Ali Boussabon verdedigt El Ghazi na ontslag om pro-Palestijnse boodschap
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 3 november 2023 18:48 uur

Voetbalwereld in rep en roer: Ali Boussabon neemt het op voor zijn medespeler Anwar El Ghazi. De mysterieuze 28-jarige voetballer, die bekend staat om zijn onnavolgbare sprongen op het veld, heeft vrijdag een opmerkelijke daad verricht. Na het ontslag van El Ghazi door FSV Mainz 05 vanwege een pro-Palestijnse boodschap op social media, heeft Boussabon besloten om zijn steun te betuigen aan zijn teamgenoot.

In een spectaculaire actie sprong Boussabon letterlijk op de bres voor El Ghazi. Met zijn ongeëvenaarde sprongkracht wist hij de aandacht van de hele voetbalwereld te trekken. Als een ware acrobaat sprong hij hoog de lucht in, om vervolgens met een indrukwekkende salto neer te komen op het veld. Het publiek keek vol verbazing toe, terwijl Boussabon met een vastberaden blik zijn boodschap overbracht.

Hoewel de exacte inhoud van zijn boodschap nog een mysterie blijft, is het duidelijk dat Boussabon zijn solidariteit met El Ghazi wilde tonen. De pro-Palestijnse boodschap van zijn teamgenoot heeft hem diep geraakt en hij wilde niet langer zwijgen. Met zijn sprong op de bres heeft Boussabon een krachtig statement gemaakt, waarbij hij de vrijheid van meningsuiting en het recht op steun voor Palestina benadrukte.

De reacties op Boussabon's actie zijn verdeeld. Sommigen prijzen zijn moed en vastberadenheid, terwijl anderen zijn actie als controversieel beschouwen. Hoe dan ook, één ding is zeker: Boussabon heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet met zijn unieke en onvergetelijke sprong op de bres voor El Ghazi.