×
Home Livescore

Van Hanegem: Hato, de ware Feyenoorder volgens vader!

Van Hanegem: Hato, de ware Feyenoorder volgens vader!
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 4 november 2023 14:49 uur

Voormalig voetballegende Willem van Hanegem laat zijn bewondering blijken voor de opkomende ster Jorrel Hato. Tijdens een opwindend duel van Jong Oranje raakte de iconische "Kromme" in een geanimeerd gesprek met de vader van de zeventienjarige verdediger. Van Hanegem, bekend om zijn scherpe inzicht in het spel, is ervan overtuigd dat Hato een ware Feyenoorder in hart en nieren is.

Met zijn kenmerkende stijl en ongeëvenaarde voetbalvaardigheden heeft Hato de aandacht van Van Hanegem weten te trekken. De voormalige middenvelder, die zelf bekend staat om zijn technische finesse en tactische intelligentie, ziet in Hato een veelbelovend talent dat de potentie heeft om uit te groeien tot een ware legende in het Feyenoord-shirt.

Van Hanegem, altijd bereid om zijn mening te delen, benadrukt dat Hato niet alleen over de fysieke en technische kwaliteiten beschikt die nodig zijn om succesvol te zijn op het hoogste niveau, maar ook over de juiste mentaliteit en toewijding. Volgens de "Kromme" is Hato een speler die met passie en trots het Feyenoord-embleem draagt, en dat is precies wat de club nodig heeft.

De lofzang van Van Hanegem over Hato heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet. Met zijn onnavolgbare woordkeuze en unieke manier van analyseren, weet de voormalige voetballer altijd de aandacht te trekken. Het is duidelijk dat Hato een veelbelovende toekomst tegemoet gaat, en met de steun van een legende als Van Hanegem kan hij alleen maar groeien en bloeien.