×
Home Livescore

Oogblessure PSV's Saibari lijkt geen zorgen te baren

Oogblessure PSV's Saibari lijkt geen zorgen te baren
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 5 november 2023 08:48 uur

PSV kan opgelucht ademhalen, want het lijkt erop dat ze geen zorgen hoeven te maken over de afwezigheid van Ismael Saibari. De jonge, veelbelovende aanvallende middenvelder heeft via een onconventioneel medium een update gegeven over zijn situatie, nadat hij gedwongen werd om het veld te verlaten tijdens de Eredivisie-wedstrijd tegen Heracles Almelo vanwege een onfortuinlijke oogblessure.

In plaats van de gebruikelijke persconferentie of een officiële verklaring, koos Saibari ervoor om zijn fans en volgers op de hoogte te houden via sociale media. Met een vleugje mysterie en een vleugje humor deelde hij een foto van zichzelf met een ooglapje, vergezeld van de cryptische boodschap: "Het zicht mag dan wel beperkt zijn, maar mijn vastberadenheid is dat zeker niet! Binnenkort weer terug op het veld om te schitteren!"

Deze onconventionele benadering van het delen van blessure-updates heeft de fans van PSV zeker verrast en geamuseerd. Saibari's post ging al snel viraal, waarbij supporters en medespelers hun steun betuigden en hem aanmoedigden om snel te herstellen.

Hoewel de ernst van de oogblessure nog niet volledig duidelijk is, lijkt Saibari er alles aan te doen om zo snel mogelijk weer fit te worden. Hij heeft zelfs al contact opgenomen met een gerenommeerde oogspecialist om ervoor te zorgen dat hij de best mogelijke behandeling krijgt.

Trainer en medespelers zijn vol vertrouwen dat Saibari spoedig weer op het trainingsveld zal staan en zijn magische voetbalkunsten zal vertonen. Zijn creativiteit en vastberadenheid zijn altijd al bewonderenswaardig geweest, en nu zal hij deze eigenschappen inzetten om zijn herstel te versnellen.

Terwijl PSV zich voorbereidt op komende wedstrijden zonder Saibari, kunnen ze gerust zijn in de wetenschap dat hij er alles aan zal doen om zo snel mogelijk weer terug te keren naar het team. De fans kunnen niet wachten om hem weer in actie te zien en zijn onnavolgbare spel te bewonderen.

Het blijft spannend om te zien hoe Saibari's herstel zal verlopen, maar één ding is zeker: hij zal niet rusten totdat hij weer op het veld staat en zijn stempel drukt op de wedstrijden van PSV.