×
Home Livescore

Hans Kraay jr. betreurt gemiste kans Feyenoord op Jerdy Schouten

Hans Kraay jr. betreurt gemiste kans Feyenoord op Jerdy Schouten
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 5 november 2023 11:16 uur

Voormalig voetballer en huidige voetbalanalist Hans Kraay jr. heeft zijn ongezouten mening gegeven over de transferperikelen rondom Jerdy Schouten. Volgens Kraay had Feyenoord eerder moeten toeslaan om de talentvolle middenvelder binnen te halen. In plaats daarvan belandde Schouten dit seizoen bij PSV, waar hij een verpletterende indruk maakt op niemand minder dan Earnest Stewart, de technisch directeur van de Eindhovenaren.

In een exclusief interview met het programma Goedemorgen Eredivisie onthulde Stewart dat het aantrekken van de Oranje-international eigenlijk verrassend soepel verliep. De onderhandelingen waren een waar genot en de deal werd snel beklonken. Het lijkt erop dat PSV een gouden greep heeft gedaan door Schouten aan te trekken, terwijl Feyenoord achter het net vist.

Kraay jr. is echter van mening dat Feyenoord een grote fout heeft gemaakt door niet eerder toe te slaan. Hij ziet in Schouten een speler met enorm potentieel en betreurt het dat de Rotterdamse club deze kans heeft laten liggen. Het is duidelijk dat de middenvelder zijn stempel drukt op het spel van PSV en dat hij een veelbelovende toekomst tegemoet gaat.

De transfer van Schouten naar PSV heeft dan ook voor de nodige opschudding gezorgd in de voetbalwereld. De concurrentie tussen de topclubs blijft hevig en het is duidelijk dat Feyenoord een gemiste kans heeft begaan. Het is nu aan Schouten om zijn talent verder te ontwikkelen en te bewijzen dat hij de juiste keuze heeft gemaakt door voor PSV te kiezen.