×
Home Livescore

Luka Ivanusec lovend over Nederland en trainer Arne Slot

Luka Ivanusec lovend over Nederland en trainer Arne Slot
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 7 november 2023 15:09 uur

Frisse wind waait door Nederlandse voetbalvelden terwijl Luka Ivanusec zijn bewondering uit voor het niveau en zijn trainer Arne Slot. De Kroatische sensatie, die deze zomer de overstap maakte naar Feyenoord, werd al snel geconfronteerd met een blessure, maar is nu volledig hersteld en klaar om te schitteren in het Rotterdamse shirt. Vanavond zal hij zijn kunsten vertonen tegen SS Lazio in de prestigieuze Champions League.

Terugkijkend op de teleurstellende uitglijder van Feyenoord tegen FC Twente, is Ivanusec van mening dat deze misstap voorkomen had kunnen worden. Hij wijst met de vinger naar zichzelf en zijn teamgenoten, en benadrukt dat ze in staat zijn om beter te presteren. Met vastberadenheid en vastberadenheid zullen ze zich herpakken en hun ware potentieel laten zien op het veld.

Deze jonge Kroatische ster heeft een frisse kijk op het Nederlandse voetbal en is vastbesloten om zijn stempel te drukken op de competitie. Met zijn technische vaardigheden en ongeƫvenaarde passie voor het spel, belooft Ivanusec een opwindende toevoeging te zijn aan het Feyenoord-team. Voetbalfans kunnen niet wachten om te zien wat hij in petto heeft voor de rest van het seizoen.