×
Home Livescore

Thiago Almada lonkt naar Europa na MLS-talent van het jaar

Thiago Almada lonkt naar Europa na MLS-talent van het jaar
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 7 november 2023 16:34 uur

Jonge Argentijnse sensatie Thiago Almada heeft zijn zinnen gezet op een avontuur in het Europese voetbal. Na het winnen van de prestigieuze titel 'Talent van het Jaar' in de Major League Soccer, heeft de getalenteerde voetballer openlijk zijn verlangen geuit om zijn carrière op het oude continent voort te zetten.

Het is geen geheim dat Ajax, de Nederlandse grootmacht, al geruime tijd gefascineerd is door de vaardigheden van Almada. In de afgelopen zomerperiode werd de interesse van de Amsterdamse club al kenbaar gemaakt aan de speler, die op dat moment nog uitkwam voor Atlanta United.

Met zijn verbluffende techniek, snelheid en doelgerichtheid heeft Almada de aandacht getrokken van menig Europese topclub. Zijn wens om in Europa te spelen lijkt dan ook niet ongegrond. Het is slechts een kwestie van tijd voordat de jonge Argentijn zijn vleugels uitslaat en zijn talenten op het hoogste niveau gaat vertonen.

De komende transferperiode belooft dan ook spannend te worden voor Almada en zijn potentiële Europese werkgevers. Wie zal er uiteindelijk in staat zijn om deze veelbelovende voetballer aan te trekken en te laten schitteren op het Europese toneel? De tijd zal het leren.