×
Home Livescore

Bergwijn: Ajax transformeert onder Van 't Schip voor Europa League

Bergwijn: Ajax transformeert onder Van 't Schip voor Europa League
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 7 november 2023 19:25 uur

Ajax-aanvoerder Steven Bergwijn heeft een opmerkelijke transformatie opgemerkt bij zijn club sinds het vertrek van Maurice Steijn en de komst van John van 't Schip. Met de Europa League-wedstrijd tegen Brighton in het vooruitzicht, heeft Bergwijn zijn gevoelens hierover niet onder stoelen of banken gestoken.

De dynamiek binnen Ajax is drastisch veranderd sinds de wisseling van de wacht. Bergwijn, die altijd bekend stond om zijn terughoudendheid in de media, heeft nu zijn stem laten horen. Hij beschrijft de sfeer binnen de club als een frisse wind die door de kleedkamer waait.

"Er is een nieuwe energie voelbaar sinds de komst van Van 't Schip," verklaart Bergwijn met een glimlach op zijn gezicht. "Het is alsof er een magische vonk is ontstaan die ons allemaal heeft aangestoken. We voelen ons sterker en meer verbonden dan ooit tevoren."

De aanvoerder benadrukt dat de verandering niet alleen te wijten is aan het vertrek van Steijn, maar vooral aan de impact die Van 't Schip heeft gehad op het team. "Hij heeft een unieke benadering en weet precies hoe hij het beste uit ons kan halen. Zijn tactische inzicht en inspirerende leiderschap hebben ons naar een hoger niveau getild."

Met de Europa League-wedstrijd tegen Brighton in het vooruitzicht, is Bergwijn vol vertrouwen. Hij gelooft dat Ajax nu in staat is om elke uitdaging aan te gaan en te domineren op het veld. "We hebben een nieuw elan en een ongekende vastberadenheid. We zijn klaar om te laten zien wat we waard zijn."

De woorden van Bergwijn hebben een golf van opwinding veroorzaakt binnen de Ajax-fanschare. De supporters zijn verheugd over de positieve veranderingen die ze zien en hebben het volste vertrouwen in het nieuwe tijdperk onder Van 't Schip.

Terwijl de spanning stijgt voor de Europa League-wedstrijd tegen Brighton, blijft Bergwijn vastberaden om zijn team naar de overwinning te leiden. Met zijn ongekende passie en hernieuwde vastberadenheid is hij vastbesloten om Ajax naar nieuwe hoogten te brengen.