×
Home Livescore

Feyenoord flirt met doelpunt in Champions League duel!

Feyenoord flirt met doelpunt in Champions League duel!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 7 november 2023 22:08 uur

In een zinderend Champions League-duel tussen Feyenoord en SS Lazio, heeft de Rotterdamse club twee keer bijna de openingstreffer weten te maken. Het was een waar spektakel op het veld, waarbij de spelers van Feyenoord hun uiterste best deden om het net te vinden.

Het eerste moment van gevaar ontstond toen Santiago Gimenez een enorme kans kreeg. Met zijn blik gericht op het doel, leek het erop dat hij de bal feilloos in het net zou schieten. Helaas voor Feyenoord en hun supporters, ging de bal net langs de verkeerde kant van de paal. Een zucht van teleurstelling ging door het stadion.

Maar Feyenoord gaf niet op en bleef strijden voor die felbegeerde openingstreffer. En het was Igor Paixão die dichtbij kwam. Met een krachtige schot richting het doel, leek het erop dat hij de keeper zou verschalken. Maar helaas, de bal ging net naast. Het was een millimeterwerk, maar het mocht niet baten.

Wat voorafging aan deze kansen was een prachtige tiki-taka-aanval. De spelers van Feyenoord lieten zien dat ze niet alleen technisch begaafd waren, maar ook een geweldig samenspel hadden. De bal ging van voet naar voet, met snelle en precieze passes. Het was een genot om naar te kijken en het publiek ging uit zijn dak.

Helaas bleef de openingstreffer uit, maar Feyenoord kan met opgeheven hoofd het veld verlaten. Ze hebben laten zien dat ze niet bang zijn om de strijd aan te gaan met een sterke tegenstander als SS Lazio. Het belooft nog veel goeds voor de rest van het Champions League-toernooi.