×
Home Livescore

Bosz houdt vast aan tactiek tegen Lens in CL

Bosz houdt vast aan tactiek tegen Lens in CL
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 8 november 2023 08:33 uur

Peter Bosz blijft vasthouden aan zijn tactiek voor het aankomende treffen met RC Lens in de Champions League. Tijdens een persconferentie heeft de Eindhovense coach laten doorschemeren dat hij weinig veranderingen verwacht van de Franse tegenstanders, en daarom zal hij zelf ook niet veel wijzigingen doorvoeren.

Bosz, bekend om zijn gedurfde speelstijl, lijkt vastberaden om zijn team te laten voortborduren op het succesvolle spel dat ze tot nu toe hebben laten zien. Met een zelfverzekerde glimlach op zijn gezicht benadrukte hij dat hij vertrouwen heeft in zijn spelers en gelooft dat ze de klus kunnen klaren zonder drastische veranderingen aan te brengen.

Hoewel sommige critici pleiten voor een meer behoudende aanpak tegen de sterke Franse ploeg, blijft Bosz trouw aan zijn eigen filosofie. Hij is ervan overtuigd dat zijn team, met hun snelle en dynamische spel, de tegenstanders kunnen overrompelen en de overwinning kunnen behalen.

De Eindhovenaren hebben de afgelopen weken indruk gemaakt met hun aanvallende spel en Bosz is vastbesloten om deze lijn voort te zetten. Hij benadrukte dat het belangrijk is om trouw te blijven aan de eigen speelstijl en niet te veel te focussen op de tactiek van de tegenstander.

Met het duel tegen RC Lens in het vooruitzicht, lijkt Bosz vol vertrouwen en vastberadenheid te zijn. Hij gelooft dat zijn team klaar is voor de uitdaging en dat ze met hun eigen spel de overwinning kunnen behalen. De fans kunnen zich dus opmaken voor een spannende en onvoorspelbare wedstrijd, waarin Bosz zijn spelers zal aanmoedigen om vol gas te geven en te laten zien waar ze toe in staat zijn.