×
Home Livescore

Miljoenenaankoop Sutalo worstelt bij Ajax: Mislintat's schaduw blijft hangen

Miljoenenaankoop Sutalo worstelt bij Ajax: Mislintat's schaduw blijft hangen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 8 november 2023 10:49 uur

Nieuwe sensatie uit het Oosten: Josip Sutalo verovert de harten van voetbalfans met zijn ongekende transfer naar de hoofdstad. Met een duizelingwekkende som van 20,5 miljoen euro verliet hij Dinamo Zagreb om zijn kunsten te vertonen bij de Amsterdammers. Echter, de start van de Kroaat blijkt een bittere pil te zijn voor de verwachtingsvolle supporters.

In een exclusief interview met Voetbal International onthult Sutalo zijn gedachten over zijn avontuurlijke oversteek naar Nederland. Hij deelt zijn ervaringen over de rol die de inmiddels ontslagen technisch directeur Sven Mislintat speelde in zijn transfer.

Met een vleugje teleurstelling in zijn stem, reflecteert Sutalo op zijn eerste stappen op Nederlandse bodem. De verwachtingen waren hooggespannen, maar de realiteit bleek weerbarstig. Desondanks blijft de Kroaat vastberaden om zijn stempel te drukken op het Nederlandse voetbal.

Het vertrek van Mislintat, die een cruciale rol speelde in de totstandkoming van zijn transfer, heeft Sutalo diep geraakt. De Kroaat beschouwde de technisch directeur als een mentor en vertrouwenspersoon. Nu hij zijn steunpilaar is verloren, zal Sutalo op eigen kracht moeten bouwen aan zijn succesverhaal.

Met een ongekende veerkracht en vastberadenheid gaat Sutalo de uitdaging aan om zijn potentieel te verwezenlijken. Hij is vastbesloten om zijn teleurstellende start om te buigen naar een triomfantelijke triomftocht. De Amsterdammers kunnen zich opmaken voor een spectaculaire transformatie van deze getalenteerde Kroatische aanwinst.