×
Home Livescore

Antony worstelt bij Manchester United en ruildeal met Gabriel Barbosa van de baan

Antony worstelt bij Manchester United en ruildeal met Gabriel Barbosa van de baan
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 8 november 2023 16:32 uur

In de zomer van 2022 maakte Antony de overstap naar Manchester United, nadat hij voor een duizelingwekkend bedrag van honderd miljoen euro werd overgenomen van Ajax. De Braziliaanse buitenspeler had daarvoor twee jaar bij Ajax gespeeld, nadat hij eerder bij São Paulo had gespeeld. Helaas heeft Antony op Old Trafford nog niet kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen en heeft hij ook buiten het veld te maken gehad met beschuldigingen van huiselijk geweld.

In Engeland werd er niet alleen gesproken over een mogelijk vertrek van Antony, maar ook over de interesse van Manchester United in Gabriel Barbosa, de aanvaller van Flamengo. Er werd zelfs gespeculeerd over een mogelijke ruildeal tussen de twee clubs. Echter, de directeur van Flamengo, Braz, heeft in een interview met Panorama Esportivo ontkend dat zijn spits zal vertrekken. Hij verklaarde stellig: "Geen enkele kans."

Het is duidelijk dat Antony momenteel te maken heeft met tegenslagen, zowel op als buiten het veld. Manchester United zal moeten beslissen hoe ze met deze situatie omgaan en of ze nog steeds vertrouwen hebben in de jonge Braziliaan. Flamengo lijkt in ieder geval vastberaden om hun sterspeler te behouden en hem te laten schitteren in hun team. De toekomst van Antony blijft voorlopig dus nog onzeker.