×
Home Livescore

Benfica's Champions League-seizoen blijft rampzalig met vroege doelpunten

Benfica's Champions League-seizoen blijft rampzalig met vroege doelpunten
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 8 november 2023 19:32 uur

Benfica staat op het punt om hun tot nu toe rampzalige avontuur in de Champions League voort te zetten met een episch vervolg. Het lijkt bijna onvermijdelijk, gezien het feit dat het team van coach Roger Schmidt al binnen 21 minuten maar liefst drie doelpunten heeft moeten slikken tegen Real Sociedad.

De Portugese club, die tot nu toe teleurstellend heeft gepresteerd in het prestigieuze toernooi, lijkt geen enkele kans te hebben om de wedstrijd om te draaien. De verdediging van Benfica lijkt zo lek als een mandje en kan geen antwoord vinden op de aanvallen van de Spaanse tegenstander.

Het publiek in het stadion houdt zijn adem in terwijl de doelpunten blijven vallen. De fans kunnen hun ogen niet geloven en zijn verbijsterd door de zwakke prestatie van hun geliefde team. De spelers van Benfica lijken verlamd door de druk en kunnen geen vuist maken tegen de overweldigende aanval van Real Sociedad.

Trainer Roger Schmidt staat machteloos aan de zijlijn en kan alleen maar toekijken hoe zijn team wordt overlopen. Zijn tactische plannen lijken volledig te zijn mislukt en hij lijkt geen idee te hebben hoe hij zijn spelers weer op de rails kan krijgen.

De supporters van Benfica zijn diep teleurgesteld en beginnen langzaam de hoop op een comeback op te geven. De sfeer in het stadion is bedrukt en er heerst een gevoel van verslagenheid. Het lijkt erop dat dit een avond wordt om snel te vergeten voor de Portugese club.

Terwijl de minuten wegtikken, lijkt het erop dat Benfica geen enkele kans heeft om de wedstrijd nog te redden. De spelers lijken de handdoek in de ring te gooien en zijn mentaal gebroken door de vroege tegendoelpunten.

Het laatste fluitsignaal klinkt en de vernedering is compleet voor Benfica. Met een 3-0 nederlaag verlaten ze het veld, met hun hoofden gebogen en hun ego's gekrenkt. Het is een avond om snel te vergeten voor de Portugese club, die nu met nog meer druk zal moeten presteren in de komende wedstrijden om hun eer te herstellen.