×
Home Livescore

Van Basten looft Schouten, maar kraakt invaller Tillman

Van Basten looft Schouten, maar kraakt invaller Tillman
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 9 november 2023 00:48 uur

In een spectaculaire overwinning van PSV op RC Lens tijdens de Champions League, heeft Marco van Basten een opvallende ster en een teleurstellende speler aan de zijde van Eindhoven gezien. De voormalige legendarische aanvaller heeft lof voor Jerdy Schouten, maar is absoluut niet onder de indruk van invaller Malik Tillman.

Van Basten, altijd kritisch en analytisch, kon zijn bewondering niet verbergen voor de briljante prestatie van Schouten. De jonge middenvelder schitterde op het veld, met zijn ongeëvenaarde techniek en onvermoeibare inzet. Van Basten prees zijn vaardigheden en noemde hem een ware aanwinst voor het team.

Aan de andere kant was Van Basten echter teleurgesteld in de prestaties van Tillman. De invaller kon niet voldoen aan de verwachtingen en leek verloren op het veld. Zijn passes waren slordig en zijn besluitvorming liet te wensen over. Van Basten, bekend om zijn scherpe blik, was duidelijk niet onder de indruk van Tillman's bijdrage aan de wedstrijd.

Al met al was het een enerverende avond voor PSV, met hoogte- en dieptepunten. Van Basten, altijd een autoriteit op het gebied van voetbal, deelde zijn mening over de uitblinkers en teleurstellingen van de avond. Het is duidelijk dat Schouten de harten van de fans heeft veroverd, terwijl Tillman nog wat werk te doen heeft om zijn potentieel te benutten.