×
Home Livescore

Bosz bepleit Schouten voor Oranje na indrukwekkende PSV-prestatie

Bosz bepleit Schouten voor Oranje na indrukwekkende PSV-prestatie
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 9 november 2023 07:48 uur

Trainer Peter Bosz is vol lof over de ongekende kwaliteiten van Jerdy Schouten en pleit ervoor dat de middenvelder een welverdiende plek verovert in de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Na een verbluffende prestatie tegen RC Lens op woensdagavond, waarbij Schouten zijn talenten tentoonspreidde, is het duidelijk dat hij al lang niet meer onopgemerkt blijft bij zijn coach.

Met zijn buitengewone spel en ongekende vaardigheden heeft Schouten de harten van zowel Bosz als de fans weten te veroveren. Zijn optreden tegen RC Lens was slechts een van de vele indrukwekkende prestaties die hij dit seizoen heeft geleverd. Het is dan ook geen verrassing dat Bosz zijn vertrouwen in Schouten uitspreekt en zijn plek in het nationale team bepleit.

Schouten heeft bewezen dat hij een waardevolle aanwinst is voor PSV en heeft keer op keer laten zien dat hij klaar is voor de volgende stap in zijn carrière. Met zijn technische vaardigheden, tactisch inzicht en ongeëvenaarde werkethiek heeft hij zichzelf onderscheiden als een speler die niet langer over het hoofd kan worden gezien.

Het is nu aan de bondscoach om te beslissen of hij Bosz' aanbeveling ter harte neemt en Schouten een kans geeft om zijn kunsten te vertonen in het Nederlands elftal. Als hij wordt opgenomen in de definitieve selectie, zal dit een welverdiende beloning zijn voor zijn harde werk en toewijding aan het spel.

De toekomst lijkt rooskleurig voor Schouten, wiens ster blijft rijzen in het Nederlandse voetbal. Met zijn talent en vastberadenheid zal hij ongetwijfeld nog vele harten veroveren en zijn stempel drukken op het nationale team.