×
Home Livescore

Clubiconen Scholes en Ferdinand: Ten Hag moet blijven bij Manchester United

Clubiconen Scholes en Ferdinand: Ten Hag moet blijven bij Manchester United
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 9 november 2023 10:17 uur

Manchester United-legendes Rio Ferdinand en Paul Scholes hebben hun krachten gebundeld om een ongekend standpunt in te nemen over de huidige situatie bij de club. In een verrassende wending hebben ze verklaard dat Erik ten Hag, de huidige trainer, absoluut niet de schuldige is van de malaise waarin Manchester United zich bevindt.

Ferdinand en Scholes, die beiden bekend staan om hun ongezouten meningen, zijn het erover eens dat er meerdere factoren zijn die hebben bijgedragen aan de huidige neergang van de club. Echter, in tegenstelling tot de heersende opinie, zijn ze van mening dat de trainer niet een van die factoren is.

De voormalige verdediger Ferdinand, die bekend staat om zijn scherpe analyse, benadrukte dat Ten Hag de juiste visie en tactische kennis heeft om de club naar succes te leiden. Hij gelooft dat het probleem dieper ligt en dat er andere aspecten zijn die moeten worden aangepakt.

Scholes, de legendarische middenvelder, voegde daaraan toe dat het gebrek aan consistentie in het spel van de spelers en het gebrek aan teamgeest de belangrijkste oorzaken zijn van de huidige malaise. Hij benadrukte dat Ten Hag niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor de individuele fouten en het gebrek aan inzet van sommige spelers.

Deze onverwachte steunbetuiging aan Ten Hag zal ongetwijfeld voor verdeeldheid zorgen onder de fans en de media. Velen zullen verbaasd zijn over de standpunten van deze clubiconen, die normaal gesproken niet bang zijn om hun mening te geven.

Het is duidelijk dat Ferdinand en Scholes een andere kijk hebben op de situatie bij Manchester United. Ze zijn van mening dat het ontslaan van Ten Hag niet de oplossing is en dat er andere aspecten moeten worden aangepakt om de club weer op het juiste spoor te krijgen.

Het is nu aan de clubleiding om te beslissen of ze de mening van deze legendarische spelers serieus nemen of dat ze vasthouden aan hun eigen visie. Hoe dan ook, de discussie over de toekomst van Ten Hag zal ongetwijfeld nog lang voortduren.