×
Home Livescore

Micky van de Ven mist rest van 2023 door blessure

Micky van de Ven mist rest van 2023 door blessure
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 9 november 2023 14:09 uur
Laatst geüpdatet: donderdag 9 november 2023 15:22 uur

Het lijkt erop dat het einde van het sportieve jaar voor Micky van de Ven in zicht is. De jonge verdediger van 22 jaar heeft namelijk een onfortuinlijke hamstringblessure opgelopen tijdens de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Chelsea, waarbij de laatstgenoemde club met 1-4 zegevierde.

Helaas zal Van de Ven naar alle waarschijnlijkheid niet meer in actie kunnen komen gedurende de resterende maanden van dit kalenderjaar. De blessure aan zijn hamstring heeft ervoor gezorgd dat hij voorlopig aan de zijlijn moet toekijken.

Deze tegenslag is een flinke domper voor de talentvolle centrumverdediger, die ongetwijfeld gehoopt had om zijn kunsten te vertonen op het veld. Het is een bittere pil om te slikken voor zowel Van de Ven als zijn teamgenoten, die zijn aanwezigheid en kwaliteiten zeker zullen missen.

Het is nu aan het medische team om Van de Ven zo snel mogelijk weer fit te krijgen, zodat hij in het nieuwe jaar weer volop kan schitteren op het voetbalveld. Tot die tijd zal hij geduldig moeten zijn en hard werken aan zijn herstel.

We wensen Micky van de Ven veel sterkte en een spoedig herstel toe, zodat hij snel weer zijn voetbalschoenen kan aantrekken en zijn team kan ondersteunen in de strijd op het veld.