×
Home Livescore

Valverde verlengt Real Madrid-contract tot 2029 met megabedrag

Valverde verlengt Real Madrid-contract tot 2029 met megabedrag
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 9 november 2023 15:08 uur

Real Madrid heeft een grote overwinning behaald in de onderhandelingen met Federico Valverde. De getalenteerde Uruguayaanse middenvelder heeft zijn toewijding aan de club verlengd door zijn contract met een vol jaar te verlengen. Dit betekent dat Valverde nu tot medio 2029 bij Real Madrid zal blijven spelen.

De contractverlenging is niet alleen een teken van wederzijds vertrouwen tussen Valverde en de club, maar ook een erkenning van zijn immense talent en potentieel. Real Madrid heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat Valverde zijn beste jaren in het witte shirt zal doorbrengen.

Om de waarde van Valverde te benadrukken en mogelijke geïnteresseerde clubs af te schrikken, heeft Real Madrid een indrukwekkende afkoopsom van maar liefst één miljard opgenomen in het vernieuwde contract. Dit bedrag weerspiegelt de enorme waarde die de club hecht aan de middenvelder en hun vastberadenheid om hem te behouden.

Met deze contractverlenging kan Real Madrid met vertrouwen vooruitkijken naar de toekomst. Valverde zal een belangrijke rol blijven spelen in het team en zijn talent zal ongetwijfeld bijdragen aan het behalen van succes op nationaal en internationaal niveau.

De fans van Real Madrid kunnen opgelucht ademhalen, wetende dat hun geliefde middenvelder nog vele jaren het witte shirt zal dragen. Valverde heeft zijn toewijding aan de club bewezen en zal blijven strijden voor de overwinningen die Real Madrid zo dierbaar zijn.