×
Home Livescore

Besiktas' Turkse truc vertraagt Bodø's Europese voetbalmissie

Besiktas' Turkse truc vertraagt Bodø's Europese voetbalmissie
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 9 november 2023 20:17 uur

Een ludieke grap van exotische oorsprong zorgde voor de nodige opschudding in de aanloop naar de langverwachte clash tussen Besiktas en FK Bodø/Glimt in de Europese competitie. De bus die de Noorse spelers naar het stadion moest brengen, maakte een onverwachte omweg, waardoor ze maar liefst 45 minuten te laat arriveerden. Dit tot grote frustratie van Bodø-trainer Kjetil Knutsen, die furieus reageerde op deze ongeplande vertraging.

De mysterieuze manoeuvre, die duidelijk een Turkse stempel droeg, zorgde voor de nodige verwarring en hilariteit onder de aanwezigen. Terwijl de Noorse spelers zich klaarmaakten voor de belangrijke wedstrijd, werden ze onverwachts geconfronteerd met een ongeplande sightseeingtour door de straten van de stad. De buschauffeur, die blijkbaar een eigen interpretatie gaf aan de term 'rondje van de zaak', leidde de spelersgroep op een onverwachte omweg, waardoor ze kostbare tijd verloren.

De reactie van Bodø-trainer Kjetil Knutsen was er een van pure woede. Hij kon zijn frustratie nauwelijks verbergen en uitte zijn ongenoegen over deze ongepaste grap. "Dit is absoluut onacceptabel. We bereiden ons serieus voor op deze wedstrijd en dan worden we geconfronteerd met dit soort kinderachtige pesterijen. Het is een gebrek aan respect en professionaliteit", aldus een verontwaardigde Knutsen.

Hoewel de spelers van FK Bodø/Glimt uiteindelijk veilig en wel bij het stadion aankwamen, was de sfeer gespannen. De onverwachte vertraging had duidelijk zijn tol geëist op de gemoedstoestand van de spelers, die zich nu moesten haasten om zich voor te bereiden op de belangrijke wedstrijd. Het is nog maar de vraag hoe deze onverwachte gebeurtenis invloed zal hebben op de prestaties van het Noorse team.

Deze ongebruikelijke stunt zal ongetwijfeld nog lang in het geheugen gegrift blijven van zowel spelers als fans. Het is een herinnering aan de grillige en soms onvoorspelbare aard van het voetbal. Terwijl de rivaliteit tussen Besiktas en FK Bodø/Glimt tot grote hoogten stijgt, zal deze incidentele gebeurtenis ongetwijfeld een extra dimensie toevoegen aan de reeds beladen wedstrijd.