×
Home Livescore

Dallinga's doelpuntenfestijn tegen Liverpool overtuigt Oranje-experts Perez en Vink

Dallinga's doelpuntenfestijn tegen Liverpool overtuigt Oranje-experts Perez en Vink
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 9 november 2023 21:56 uur

Thijs Dallinga, de onverschrokken aanvaller van het verrassende Toulouse, heeft de aandacht getrokken van niemand minder dan Kenneth Perez en Marciano Vink. Deze voetbalanalisten zijn het er unaniem over eens dat Dallinga een welverdiende oproep verdient voor het Nederlands elftal.

De jonge spits liet donderdagavond zijn klasse zien tijdens de sensationele overwinning van Toulouse op Liverpool. Maar dat was niet alles. Dallinga wist ook nog eens het net te vinden, net zoals hij dat eerder deed op het legendarische Anfield.

De prestaties van Dallinga hebben de voetbalwereld doen opschrikken. Zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid maken hem tot een geduchte tegenstander voor elke verdediging. Zowel Perez als Vink zijn onder de indruk van zijn talent en zijn van mening dat hij klaar is voor de volgende stap in zijn carrière.

Met zijn doelpunten tegen Liverpool heeft Dallinga bewezen dat hij niet bang is voor grote namen. Hij heeft laten zien dat hij het niveau van internationaal topvoetbal aankan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de roep om zijn selectie voor het Nederlands elftal steeds luider wordt.

Bondscoach Frank de Boer zal ongetwijfeld de ontwikkelingen rondom Dallinga nauwlettend volgen. De jonge spits heeft bewezen dat hij een toegevoegde waarde kan zijn voor Oranje. Het is nu aan De Boer om te beslissen of hij Dallinga een kans wil geven om zijn kwaliteiten te tonen op het hoogste niveau.

De toekomst van Thijs Dallinga ziet er rooskleurig uit. Met zijn recente prestaties heeft hij de aandacht getrokken van zowel nationale als internationale scouts. Het is slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn debuut maakt in het Nederlands elftal en zijn stempel drukt op het internationale podium.