×
Home Livescore

Britse media lovend over Brighton na overwinning op Ajax

Britse media lovend over Brighton na overwinning op Ajax
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 10 november 2023 00:24 uur

In een spectaculaire wedstrijd op donderdagavond was Brighton oppermachtig tegen Ajax, zo beweren de Britse media. De The Seagulls hadden zelfs met een nog grotere marge kunnen zegevieren en worden nu overladen met lof. Aan de andere kant wisten de Amsterdammers niet echt indruk te maken.

Het was een avond vol adembenemend voetbal waarin Brighton de show stal. Met hun ongeëvenaarde spel lieten ze Ajax verbleken. De Britse media zijn vol lof over de prestaties van The Seagulls en prijzen hun dominantie op het veld. Ze hadden zelfs nog meer doelpunten kunnen maken, maar besloten genadig te zijn voor de Amsterdammers.

Aan de andere kant van het speelveld was het een teleurstellende vertoning van Ajax. Ze slaagden er niet in om een blijvende indruk achter te laten en werden overtroffen door de onstuitbare kracht van Brighton. De Amsterdammers zullen terug moeten naar de tekentafel om hun spel te verbeteren en te herstellen van deze nederlaag.

Al met al was het een avond waarop Brighton schitterde en Ajax in de schaduw stond. De Britse media zijn vol lof over de prestaties van The Seagulls, terwijl de Amsterdammers hun spel moeten herzien. Het belooft een boeiend vervolg van het seizoen te worden voor beide teams.