×
Home Livescore

Van Hanegem teleurgesteld in Feyenoord na verlies tegen Lazio

Van Hanegem teleurgesteld in Feyenoord na verlies tegen Lazio
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 10 november 2023 15:16 uur

Voormalig voetbalicoon Willem van Hanegem kon zijn teleurstelling niet verbergen na de teleurstellende prestatie van Feyenoord op dinsdagavond. De Rotterdamse ploeg leed een nederlaag tegen SS Lazio met een score van 1-0, en Van Hanegem had vooral kritiek op de spelers Dávid Hancko en Santiago Gimenez.

In een emotionele uitbarsting na de wedstrijd, uitte De Kromme zijn ongenoegen over de prestaties van Hancko en Gimenez. Hij beschreef hun optreden als "ondermaats" en "ver beneden het niveau dat van hen verwacht wordt". Van Hanegem, bekend om zijn scherpe analyses, benadrukte dat hij niet te spreken was over de inzet en het spel van beide spelers.

Hancko, die verdedigend actief was, kon volgens Van Hanegem niet voldoen aan de verwachtingen. Zijn positionering en timing werden bekritiseerd, terwijl Gimenez, die als aanvaller speelde, niet in staat was om gevaar te stichten voor de tegenstander. Van Hanegem omschreef hun optreden als "teleurstellend" en "niet acceptabel voor een club als Feyenoord".

De voormalige Feyenoord-speler en -coach benadrukte echter dat het niet alleen de schuld van Hancko en Gimenez was. Hij wees ook op de zwakke teamprestatie en het gebrek aan creativiteit in het spel van Feyenoord. Van Hanegem drong erop aan dat er dringend verbeteringen nodig zijn om de club weer op het juiste spoor te krijgen.

De uitspraken van Van Hanegem zullen ongetwijfeld voor de nodige opschudding zorgen binnen de club. Het is nu aan de spelers en de technische staf om te bewijzen dat ze de kritiek van De Kromme kunnen weerleggen en de prestaties kunnen verbeteren. Feyenoord zal alles op alles moeten zetten om de teleurstelling van dinsdagavond achter zich te laten en zich te richten op een succesvolle toekomst.