×
Home Livescore

Vink ziet perspectief in Ajax, maar kritisch op Akpom

Vink ziet perspectief in Ajax, maar kritisch op Akpom
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 11 november 2023 08:08 uur

Voormalig profvoetballer Marciano Vink heeft tijdens een uitzending van het populaire ESPN-programma Voetbalpraat zijn visie gegeven op de wedstrijd tussen Ajax en Brighton. Vink, die tegenwoordig werkzaam is als analist, was positief gestemd over het spel van Ajax en zag veel perspectief voor de toekomst.

Hoewel Vink over het algemeen tevreden was met het optreden van Ajax, had hij wel kritiek op de wissel van Chuba Akpom voor Kenneth Taylor. Volgens Vink was dit een onbegrijpelijke keuze, gezien de stijgende lijn die hij zag bij Josip Šutalo. De Kroatische verdediger wordt door Vink zelfs bestempeld als de 'graadmeter' bij Ajax.

Met zijn scherpe analyse en unieke kijk op het spel wist Vink de kijkers te boeien. Zijn inzichten en observaties zorgden voor een interessante discussie in het programma. Het is duidelijk dat Vink een scherp oog heeft voor talent en ontwikkeling binnen het voetbal.

Al met al was het een boeiende uitzending waarin Vink zijn visie op het spel van Ajax deelde. Zijn positieve kijk op de toekomst van de club en zijn kritische noten zorgden voor een verfrissende kijk op het voetbal. Het is duidelijk dat Vink een waardevolle toevoeging is aan het team van analisten bij ESPN.