×
Home Livescore

Cillessen gefrustreerd door Twente's openingstreffer en late gelijkmaker

Cillessen gefrustreerd door Twente's openingstreffer en late gelijkmaker
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 11 november 2023 23:09 uur

Jasper Cillessen teleurgesteld na onfortuinlijke actie bij de eerste goal van FC Twente, maar de 3-3 blijft hem vooral dwarszitten. De ervaren doelman, die maar liefst 65 keer het Oranje-shirt heeft gedragen, is van mening dat de late gelijkmaker van Manfred Ugalde niet had mogen gelden. Echter, in de bruisende ESPN-studio zijn ze het totaal oneens met zijn standpunt.

De doorgaans betrouwbare Cillessen kon zijn frustratie niet verbergen na zijn ongelukkige hoofdrol bij de openingstreffer van FC Twente. Het zat hem duidelijk niet lekker. Maar het was de 3-3 die hem echt in zijn hart raakte. Volgens de doelman had de goal van Ugalde nooit goedgekeurd mogen worden. Hij voelde zich bestolen van een overwinning.

In de levendige ESPN-studio, waar de meningen altijd fel worden uitgewisseld, werd Cillessen echter niet gesteund in zijn visie. De experts waren het totaal oneens met de doelman en benadrukten dat de goal van Ugalde volkomen terecht was. Ze wezen op de regels en de beslissing van de scheidsrechter, die in hun ogen correct was.

Het was een verhitte discussie tussen Cillessen en de ESPN-analisten. Beide partijen hielden voet bij stuk en gaven niet toe. Het leverde een boeiend schouwspel op voor de kijkers, die vol spanning de argumenten van beide kampen volgden.

Uiteindelijk zal de tijd leren wie er gelijk heeft in deze kwestie. Voor nu blijft Cillessen met een bittere nasmaak achter na de 3-3. Hij zal ongetwijfeld zijn uiterste best doen om in de volgende wedstrijd zijn stempel te drukken en zijn ongelukkige moment achter zich te laten.