×
Home Livescore

Cocu's beloftes aan Vitesse blijken lege woorden: Telegraaf

Cocu's beloftes aan Vitesse blijken lege woorden: Telegraaf
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 12 november 2023 11:01 uur

De verwachtingen die Phillip Cocu had toen hij zijn intrede deed als coach bij Vitesse, zijn volledig de mist in gegaan. Dit beweert De Telegraaf. Cocu heeft zaterdagavond zijn ontslag ingediend na de teleurstellende thuisnederlaag van de Arnhemmers tegen sc Heerenveen (1-3).

Het lijkt erop dat de beloftes die Cocu werden gedaan bij zijn aanstelling als trainer van Vitesse, niet zijn nagekomen. De resultaten van het team waren verre van indrukwekkend en de fans waren teleurgesteld. Na de zoveelste tegenslag besloot Cocu dat het tijd was om zijn verantwoordelijkheid te nemen en zijn functie neer te leggen.

De nederlaag tegen sc Heerenveen was de druppel die de emmer deed overlopen. Het team slaagde er niet in om de wedstrijd naar hun hand te zetten en moest uiteindelijk genoegen nemen met een pijnlijke nederlaag. Dit was voor Cocu de bevestiging dat zijn visie en aanpak niet tot de gewenste resultaten leidden.

Het vertrek van Cocu zal ongetwijfeld een schok zijn voor de spelers en de fans van Vitesse. De club zal nu op zoek moeten naar een nieuwe trainer die de boel weer op de rails kan krijgen. Het is duidelijk dat er werk aan de winkel is om de beloftes waar te maken die Cocu niet kon vervullen.

De toekomst van Vitesse blijft onzeker na het vertrek van Cocu. Het is afwachten wie de club zal leiden en of zij in staat zullen zijn om de teleurstelling van dit seizoen om te zetten in succes. De fans hopen op een frisse wind en een nieuwe start, maar alleen de tijd zal uitwijzen of dit mogelijk is.

Voor Cocu is het nu tijd om verder te gaan en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Hij zal ongetwijfeld lessen trekken uit zijn tijd bij Vitesse en deze meenemen naar zijn volgende avontuur. Het is te hopen dat hij daar wel de beloftes kan waarmaken die hem worden gedaan.