×
Home Livescore

Schouten: PSV's dominantie niet 'vanzelfsprekend' na 4-0 zege op PEC

Schouten: PSV's dominantie niet 'vanzelfsprekend' na 4-0 zege op PEC
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 12 november 2023 16:09 uur

Nieuw talent in de Eredivisie, Jerdy Schouten, heeft zijn verbazing uitgesproken over de ongekende dominantie van PSV dit seizoen. De jonge voetballer is van mening dat het absoluut niet 'vanzelfsprekend' is dat de Eindhovense club tot dusverre zo moeiteloos al hun wedstrijden heeft weten te winnen. Zelfs PEC Zwolle moest zondagmiddag met een pijnlijke 4-0 nederlaag het veld verlaten.

Schouten, die onlangs de overstap maakte naar de Eredivisie, is onder de indruk van de kracht en vastberadenheid van PSV. Hij benadrukt dat het team van Mark van Bommel een ongekend niveau van spel vertoont, waardoor ze hun tegenstanders keer op keer overrompelen. De jonge middenvelder is echter van mening dat dit succes niet als vanzelfsprekend mag worden beschouwd.

Met zijn opmerkingen wil Schouten benadrukken dat PSV hard werkt voor hun overwinningen en dat ze niet onderschat mogen worden. Hij gelooft dat het team een buitengewone mentaliteit en een sterke teamgeest heeft, wat hen in staat stelt om op zo'n indrukwekkende manier te presteren. Schouten hoopt dat andere clubs in de Eredivisie deze boodschap ter harte nemen en zich niet laten ontmoedigen door de schijnbaar onoverwinnelijke status van PSV.

De jonge voetballer is vastbesloten om zijn eigen team, PEC Zwolle, te motiveren om sterker en veerkrachtiger te worden. Hij erkent dat het een enorme uitdaging zal zijn om tegen PSV te spelen, maar hij is vastberaden om zijn team te inspireren en te laten zien dat ze niet kansloos zijn. Schouten is ervan overtuigd dat met de juiste instelling en inzet, elke tegenstander een kans heeft om PSV te verslaan.

Terwijl PSV blijft schitteren in de Eredivisie, zal Schouten zijn uiterste best doen om zijn eigen team naar grotere hoogten te brengen. Hij hoopt dat zijn woorden andere spelers en clubs zullen inspireren om nooit op te geven en te blijven strijden, zelfs tegen de meest geduchte tegenstanders.