×
Home Livescore

Sturing mogelijk terug als interim-trainer Vitesse, Janssen ook genoemd

Sturing mogelijk terug als interim-trainer Vitesse, Janssen ook genoemd
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 12 november 2023 21:01 uur

In een verrassende wending lijkt het erop dat Edward Sturing op het punt staat om zijn zesde termijn als (interim-)trainer van Vitesse te betreden. Betrouwbare bronnen hebben onthuld dat de Arnhemmers momenteel intern op zoek zijn naar een oplossing, nadat Phillip Cocu het veld moest ruimen. En tot ieders verbazing wordt ook de naam van niemand minder dan Theo Janssen genoemd.

De geruchtenmolen draait op volle toeren in de voetbalwereld, en het lijkt erop dat Vitesse een onconventionele route wil bewandelen om hun trainersprobleem op te lossen. Edward Sturing, een bekend gezicht in de club, staat op het punt om opnieuw de leiding te nemen. Met zijn indrukwekkende staat van dienst als interim-trainer lijkt hij de ideale kandidaat te zijn om de Arnhemmers naar succes te leiden.

Maar er is meer. Theo Janssen, een voormalig voetballer van Vitesse en een legende in de Nederlandse voetbalwereld, wordt ook genoemd als mogelijke opvolger van Cocu. Janssen, bekend om zijn ongeëvenaarde passie en toewijding, zou een frisse wind kunnen brengen in het team en de spelers inspireren om tot grote hoogten te stijgen.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is vanuit de club, gonst het van de speculaties en opwinding onder de supporters. Zal Sturing opnieuw de scepter zwaaien over Vitesse? Of zal Janssen de kans krijgen om zijn stempel te drukken op het team? Het is een kwestie van tijd voordat het mysterie wordt ontrafeld en de nieuwe trainer van Vitesse wordt onthuld.

Eén ding is zeker: de komende dagen zullen cruciaal zijn voor Vitesse. De club staat voor een belangrijke beslissing die de toekomst van het team zal bepalen. De fans houden hun adem in en wachten vol spanning af op het verlossende nieuws.