×
Home Livescore

Jonge Oranje-verdediger Hato blij met oproep, maar baalt van puntenverlies Ajax

Jonge Oranje-verdediger Hato blij met oproep, maar baalt van puntenverlies Ajax
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 12 november 2023 21:08 uur

Jorrel Hato straalt van vreugde nu hij de uitnodiging heeft ontvangen om deel uit te maken van het Nederlands elftal. Echter, het lijkt erop dat hij nog niet volledig kan genieten van dit moment. De jonge zeventienjarige verdediger lijkt, begrijpelijkerwijs, vooral gefrustreerd te zijn door het teleurstellende resultaat van Ajax tijdens hun uitwedstrijd tegen Almere City.

Hoewel de oproep voor Oranje een grote eer is voor Hato, lijkt zijn gedachten nog steeds bezig te zijn met de gemiste punten van zijn club. Het is duidelijk dat hij een sterke toewijding heeft aan Ajax en dat het verlies een zware last op zijn schouders legt.

Desondanks is het belangrijk om te benadrukken dat Hato's selectie voor het nationale team een enorme prestatie is op zo'n jonge leeftijd. Zijn talent en vaardigheden hebben de aandacht getrokken van de bondscoach, wat een duidelijke erkenning is van zijn potentieel.

Hoewel het begrijpelijk is dat Hato momenteel gefocust is op het herstellen van het puntenverlies, is het te hopen dat hij binnenkort de vreugde kan vinden in zijn oproep voor Oranje. Het is een kans van onschatbare waarde om te spelen voor het nationale team en het zou zonde zijn als hij niet ten volle kan genieten van deze mijlpaal in zijn carrière.

Laten we hopen dat Hato snel de balans kan vinden tussen zijn clubverplichtingen en zijn nationale teamverantwoordelijkheden, zodat hij zowel op club- als internationaal niveau kan schitteren. Met zijn talent en vastberadenheid is er geen twijfel mogelijk dat hij een veelbelovende toekomst tegemoet gaat, zowel voor Ajax als voor Oranje.