×
Home Livescore

Steijn in de race voor Vitesse-trainerschap na Cocu's vertrek

Steijn in de race voor Vitesse-trainerschap na Cocu's vertrek
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 12 november 2023 23:48 uur

Voormalig voetballer en huidige voetbalanalist Kenneth Perez heeft een verrassende naam naar voren geschoven als mogelijke kandidaat om de trainerspositie bij Vitesse te bekleden. In een onverwachte wending heeft Perez Maurice Steijn naar voren geschoven als de ideale persoon om het roer over te nemen bij de Arnhemse club. Dit komt nadat Phillip Cocu afgelopen weekend abrupt vertrok uit Arnhem, waardoor er een vacature ontstond.

Wat deze suggestie nog opmerkelijker maakt, is het feit dat Steijn nog maar kort geleden werd ontslagen bij Ajax. Een maand geleden moest hij zijn taken neerleggen bij de Amsterdamse club, maar nu lijkt hij alweer in de race te zijn voor een nieuwe uitdaging. Dit zou een opmerkelijke comeback betekenen voor de voormalige Ajax-trainer.

Hoewel Steijn geen onbekende is in de voetbalwereld, zal zijn mogelijke aanstelling bij Vitesse zeker voor de nodige verbazing zorgen. Het is een gedurfde keuze, maar Perez is ervan overtuigd dat Steijn de juiste persoon is om de club naar nieuwe hoogten te leiden. Met zijn tactisch inzicht en ervaring als trainer, zou Steijn wel eens de frisse wind kunnen zijn die Vitesse nodig heeft.

Het is nu afwachten hoe Vitesse zal reageren op deze suggestie. Zullen ze de voormalige Ajax-trainer een kans geven om zich te bewijzen? Of zullen ze toch voor een meer traditionele keuze gaan? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: de voetbalwereld zal met grote belangstelling uitkijken naar de ontwikkelingen rondom de trainerspositie bij Vitesse.