×
Home Livescore

Feyenoord triomfeert, Stengs en Jahanbakhsh teleurstellend volgens Perez

Feyenoord triomfeert, Stengs en Jahanbakhsh teleurstellend volgens Perez
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 13 november 2023 10:02 uur

In een spectaculaire wedstrijd op zondag heeft Feyenoord een overtuigende overwinning behaald op AZ, waarbij Calvin Stengs en Alireza Jahanbakhsh niet bepaald indruk wisten te maken. De gerenommeerde voetbalanalist Kenneth Perez kon zijn verbazing niet verbergen en omschreef Stengs als een 'zachte boterham', terwijl hij bijna medelijden kreeg met Jahanbakhsh.

Het was een ware traktatie voor de voetbalfans toen Feyenoord en AZ het tegen elkaar opnamen in een meeslepende strijd. De Rotterdammers waren echter oppermachtig en verdienden zonder twijfel de overwinning. Terwijl de Feyenoord-spelers schitterden op het veld, lieten Stengs en Jahanbakhsh een teleurstellende prestatie zien.

Calvin Stengs, normaal gesproken een speler met veel potentieel, leek deze keer niet in zijn element te zijn. Zijn spel was zo slap als een natte dweil, waardoor hij geen enkele impact kon maken op de wedstrijd. Dit was een grote teleurstelling voor zowel zijn teamgenoten als de fans, die hoopten op een sprankelende vertoning van de jonge aanvaller.

Maar het was niet alleen Stengs die de plank missloeg. Ook Jahanbakhsh, die bekend staat om zijn technische vaardigheden, kon geen vuist maken tegen het sterke Feyenoord. Zijn optreden was zo matig dat Kenneth Perez, een voetbalanalist met een scherp oog voor talent, bijna medelijden kreeg met de Iraniër. Het was duidelijk dat Jahanbakhsh niet in zijn gebruikelijke vorm verkeerde en zijn potentieel niet wist te benutten.

Deze teleurstellende prestaties van Stengs en Jahanbakhsh zullen ongetwijfeld tot discussie leiden binnen de voetbalwereld. Waarom konden deze getalenteerde spelers niet opstaan ​​wanneer het er echt toe deed? Het is een vraag die zowel fans als experts bezighoudt en waarvan de antwoorden wellicht in de toekomst duidelijk zullen worden.

Desondanks mag Feyenoord trots zijn op hun overwinning en de sterke prestaties van hun andere spelers. Het was een dag waarop zij schitterden, terwijl Stengs en Jahanbakhsh helaas in de schaduw bleven staan. Laten we hopen dat deze jonge talenten snel hun vorm hervinden en weer kunnen schitteren op het voetbalveld.