×
Home Livescore

De Mos: Noa Lang bankzitter bij PSV terugkeer

De Mos: Noa Lang bankzitter bij PSV terugkeer
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 13 november 2023 21:17 uur

Voormalig voetbalcoach Aad de Mos heeft een opmerkelijke visie op de terugkeer van Noa Lang in de selectie van PSV. De flamboyante vleugelaanvaller heeft geruime tijd gekampt met een blessure, waardoor zijn plek ingenomen werd door de geduchte concurrent Hirving Lozano.

Echter, De Mos is van mening dat Lang niet meteen een basisplaats verdient bij zijn rentree. In plaats daarvan pleit hij voor een plekje op de welbekende houten bank. Met zijn kenmerkende bravoure stelt De Mos dat Lang eerst zijn waarde moet bewijzen en zijn vorm moet hervinden voordat hij weer aanspraak kan maken op een plek in de basisopstelling.

Deze gedurfde uitspraak van De Mos heeft de voetbalwereld op zijn kop gezet. Terwijl velen verwachtten dat Lang direct zijn oude positie zou heroveren, zorgt De Mos voor een verrassende twist. Hij benadrukt dat Lozano zijn kans heeft gegrepen en uitstekend heeft gepresteerd in de afwezigheid van Lang. Daarom is het volgens De Mos niet meer dan rechtvaardig dat Lozano voorlopig zijn plek behoudt.

De Mos, bekend om zijn controversiële uitspraken, voegt eraan toe dat dit geen afbreuk doet aan de kwaliteiten van Lang. Integendeel, hij ziet het als een uitdaging voor de jonge vleugelaanvaller om zijn concurrentiepositie te versterken en te bewijzen dat hij onmisbaar is voor het team. De Mos gelooft dat deze gezonde concurrentie alleen maar ten goede zal komen aan de prestaties van PSV.

Het is duidelijk dat De Mos met zijn onconventionele standpunt de gemoederen flink bezighoudt. De supporters zijn verdeeld en de media speculeren volop over de mogelijke gevolgen van deze uitspraak. Zal Lang zich op de bank moeten schikken of zal hij zijn kans grijpen en bewijzen dat hij onmisbaar is voor PSV? De tijd zal het leren.