×
Home Livescore

Van Basten: Ajax teleurstellend, kijkt niet eens volledige wedstrijden

Van Basten: Ajax teleurstellend, kijkt niet eens volledige wedstrijden
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 13 november 2023 21:56 uur

Voormalig voetbalicoon Marco van Basten uit zijn ongenoegen over het huidige prestatieniveau van de Amsterdamse voetbalclub. De voormalige topscorer heeft geen enkele lofzang over voor het huidige Ajax-team. Zijn teleurstelling is zo groot dat hij zelfs niet meer de moeite neemt om volledige wedstrijden van de Amsterdammers te bekijken. Dit werd duidelijk nadat Ajax afgelopen zondagmiddag een teleurstellend gelijkspel behaalde tegen Almere City, eindstand 2-2.

Van Basten, die bekend staat om zijn kritische blik en scherpe tong, spaart zijn woorden niet als het gaat om zijn ontevredenheid over Ajax. Hij uit zijn frustratie over het gebrek aan prestaties en de teleurstellende resultaten van de club. Zijn afkeuring is zo groot dat hij zelfs afstand neemt van het kijken naar volledige wedstrijden van de Amsterdammers.

Het is duidelijk dat Van Basten geen blad voor de mond neemt als het gaat om zijn mening over Ajax. Zijn afkeuring is een duidelijk signaal dat er werk aan de winkel is voor de club. Het is aan Ajax om deze kritiek ter harte te nemen en te werken aan verbetering, zodat ze weer kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen die in het verleden zijn gesteld.