×
Home Livescore

Maurice Steijn wijst Vitesse-trainerschap af, onthult Andy van der Meijde

Maurice Steijn wijst Vitesse-trainerschap af, onthult Andy van der Meijde
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 14 november 2023 14:17 uur

Voormalig voetbalicoon en gerenommeerde bron Andy van der Meijde heeft onthuld dat er geen sprake is van Maurice Steijn als potentiële nieuwe trainer van Vitesse. De geruchtenmolen draaide op volle toeren en de naam van de voormalige Ajax-trainer werd zelfs in verband gebracht met de opvolging van Phillip Cocu. Echter, volgens de immer betrouwbare zeventienvoudig Oranje-international is er absoluut geen sprake van enige ontwikkelingen op dit gebied.

De voetbalwereld was in rep en roer toen het nieuws over de mogelijke aanstelling van Steijn bij Vitesse de ronde deed. De fans waren in extase en speculaties over zijn impact op het team waren niet van de lucht. Maar nu blijkt dat deze opwinding voorbarig was, aangezien Van der Meijde met stelligheid verklaart dat er geen enkele waarheid schuilt in deze geruchten.

Hoewel Steijn ongetwijfeld een indrukwekkende staat van dienst heeft als trainer, met zijn succesvolle periode bij Ajax als hoogtepunt, lijkt het erop dat zijn toekomst niet bij Vitesse ligt. De club zal dus verder moeten kijken naar andere opties om de positie van Cocu te vervullen.

Het is altijd interessant om te zien hoe geruchten in de voetbalwereld ontstaan en zich verspreiden als een lopend vuurtje. In dit geval blijkt echter dat de vlammen van speculatie en opwinding snel gedoofd zijn. Het is nu aan Vitesse om een nieuwe koers te bepalen en een geschikte kandidaat te vinden die het team naar nieuwe successen kan leiden.