×
Home Livescore

Tom Egbers mogelijk terug op tv: comeback bij Andere Tijden Sport?

Tom Egbers mogelijk terug op tv: comeback bij Andere Tijden Sport?
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 14 november 2023 17:09 uur

Voormalig televisiegezicht Tom Egbers lijkt zijn weg terug te vinden naar het kleine scherm. Na zijn breuk met de NOS eerder dit jaar vanwege onenigheid over de berichtgeving rondom grensoverschrijdend gedrag, lijkt de presentator nu in gesprek te zijn met omroep NTR over een mogelijke comeback bij het populaire programma Andere Tijden Sport.

Het Algemeen Dagblad meldt dat Egbers momenteel druk bezig is met onderhandelingen met de omroep. Hoewel er nog geen definitieve overeenkomst is bereikt, zijn de gesprekken naar verluidt in een vergevorderd stadium. Het lijkt er dus sterk op dat we binnenkort weer kunnen genieten van de charismatische presentator op ons televisiescherm.

Met zijn jarenlange ervaring en passie voor sportjournalistiek, is Egbers een geliefde persoonlijkheid in de Nederlandse televisiewereld. Zijn terugkeer bij Andere Tijden Sport zou dan ook een welkome toevoeging zijn voor het programma, dat bekend staat om zijn diepgaande en historische sportreportages.

Hoewel de exacte redenen achter de breuk tussen Egbers en de NOS nog steeds niet volledig duidelijk zijn, lijkt het erop dat beide partijen nu de mogelijkheid van een hereniging overwegen. Het is een positieve ontwikkeling voor Egbers, die ongetwijfeld zijn talenten en expertise weer wil inzetten om de kijkers te informeren en vermaken.

Of de gesprekken daadwerkelijk zullen leiden tot een rentree van Egbers bij Andere Tijden Sport, blijft nog even afwachten. Maar één ding is zeker: de Nederlandse televisiekijkers zullen met spanning uitkijken naar de mogelijke terugkeer van deze geliefde presentator op het sportieve toneel.