×
Home Livescore

Ueda schittert met hattrick voor Japan tegen Myanmar (5-0)

Ueda schittert met hattrick voor Japan tegen Myanmar (5-0)
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 16 november 2023 14:08 uur

In een spectaculaire internationale wedstrijd tussen Japan en Myanmar heeft Ayase Ueda, de getalenteerde aanvaller van Feyenoord, zijn ongeëvenaarde scoringsvaardigheden tentoongesteld. Hoewel hij bij zijn club nog steeds in de schaduw staat van de Rotterdamse held Santiago Gimenez, heeft Ueda laten zien dat hij zijn doelpunteninstinct niet is verloren.

De wedstrijd tegen Myanmar was verre van een uitdaging voor de Japanners, aangezien ze met een overweldigende 5-0 overwinning triomfeerden. Ueda speelde echter een hoofdrol en veroverde de harten van de fans met een sensationele hattrick. Zijn ongeëvenaarde techniek en koelbloedigheid voor het doel waren een lust voor het oog en bewezen dat hij een geduchte tegenstander is voor elke verdediging.

Hoewel Ueda nog steeds in de schaduw staat van Gimenez bij Feyenoord, heeft zijn indrukwekkende prestatie bij Japan bewezen dat hij klaar is om zijn stempel te drukken op het internationale podium. Met zijn ongeëvenaarde vaardigheden en vastberadenheid om te slagen, is het slechts een kwestie van tijd voordat Ueda zijn plaats als een ware voetbalheld opeist, zowel in Rotterdam als daarbuiten.