×
Home Livescore

Feyenoord ontroerd door hartverwarmende dankbrief na schietdrama

Feyenoord ontroerd door hartverwarmende dankbrief na schietdrama
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 16 november 2023 16:33 uur

Feyenoord verrast met hartverwarmende boodschap na tragisch voorval

In een hartverwarmende wending heeft Feyenoord een ontroerende brief ontvangen van een nabestaande die betrokken was bij het schietincident dat zich op 28 september in Rotterdam voltrok. De afzender, de heer Timmers, heeft helaas zijn dochter en kleindochter verloren bij deze tragische gebeurtenis. Deze twee Rotterdammers stonden bekend om hun onvoorwaardelijke liefde voor Feyenoord.

De brief, die de club diep heeft geraakt, is een blijk van dankbaarheid en steun in deze moeilijke tijden. De heer Timmers beschrijft in zijn ontroerende woorden hoe Feyenoord altijd een speciale plek in het hart van zijn dochter en kleindochter heeft gehad. Hij benadrukt dat hun liefde voor de club hen verbond en hen kracht gaf in het dagelijks leven.

De heer Timmers uit zijn diepe waardering voor de steun die hij en zijn familie hebben ontvangen vanuit de Feyenoord-gemeenschap. Hij prijst de club voor de manier waarop zij zich hebben ingezet om de slachtoffers en hun nabestaanden te ondersteunen. De warmte en empathie die hij heeft ervaren, hebben hem geholpen om door deze donkere periode heen te komen.

Feyenoord, geraakt door de dankbaarheid en het verdriet in de brief, heeft besloten om de heer Timmers en zijn familie uit te nodigen voor een speciale ontmoeting. De club wil hen persoonlijk bedanken voor hun steun en hen een hart onder de riem steken in deze zware tijd. Daarnaast heeft Feyenoord aangekondigd dat zij een speciale herdenkingsceremonie zullen organiseren ter ere van de slachtoffers van het schietincident.

Deze ontroerende brief en de reactie van Feyenoord tonen de kracht van sport en gemeenschap in het omgaan met tragedie. Het is een herinnering aan de verbindende kracht van voetbal en de steun die een club kan bieden aan haar fans, zelfs in de meest moeilijke omstandigheden. Feyenoord blijft zich inzetten om een bron van troost en hoop te zijn voor degenen die het nodig hebben, zowel binnen als buiten het stadion.